Liten utflykt i byn.

Hej! 
Jag är nybörjare på det här så vi får se hur det går..
Som sagt gillar jag att vara ute i naturen och fotografera fåglar eller vad som nu än dyker upp.  Mina barn kallar mig för nörd med glimten i ögat, men det är ganska avkopplande att gå runt i skogen och lyssna på fåglar och andra djur.  Här kommer lite bilder från när jag tog en lite vända i skogen alldeles där jag bor.
 
Det första jag mötte i skogen var en urgullig ekorre. Den var fullt upptagen med att äta på kotten, brydde sig inte alls om mig..  Stod och tittade en liten stund innan jag gick vidare.
 
 
Sedan hade jag turen att för första gången få se en liten trädkrypare, han var snabb men jag fick med honom på bild.
 
 
Även Tofsmesen hade jag tur att träffa, han ser så tuff ut med sin tofs på huvudet.
 
 
Måste ha med en bild till på denna tuffing.  Han var så orädd, satt på en gren inte alls långt från mig.  Så söt.
 
 
En till ekorre.  Har faktiskt sett väldigt många ekorrar i år, kul..
 
 
Kliar..
 
 
och kliar..   fast han är rätt söt där han sitter.. eller om det nu är en hon??
 
 
Fick även se en av våra minsta fåglar, Kungsfågeln, bilden blev inte den bästa, det var lite mörkt i skogen, men det var kul att se den.
 
 
Tog sedan vägen över åkern hem och då kom korpen flygande, men han försökte föstås sticka när han såg mig, Han  är svår att få på bild, korpen..
 
 
 
 
 
 
Avslutar mitt första inlägg med en kråka i solnedgången.  Hade en väldigt bra dag denna dag. Fick se tre helt nya fågla för mig, Tofsmes, Trädkrypare och Kungsfågel.   Och alla dessa djur har jag sett inom en kilomerters avstånd från hemmet, man behöver alltså inte gå så långt för att se nytt.
Tack för mig.
//Ammi
Tofsmes, fåglar, djur, natur